COSMÈTERRE distribuerer og forhandler skønhedsprodukter af høj kvalitet til professionelle og forbrugere, der ikke går på kompromis med effektivitet og velvære, og som samtidig sætter en ære i at passe godt miljøet.

Vores grundlæggende tanker og værdier er, at drage nytte af naturens egne magiske og healende ressourcer til, at fremme personlig velvære og skønhed.

Derfor udvælger vi også nøje vores leverandører og samarbejdspartnere. Vi mener at passion og sunde visioner er lige så vigtige som rene og naturlige ingredienser.

SAPHIRA er vores første produktserie. Vi er meget stolte og glade for at vi, som eksklusiv distributør i Danmark, kan dele denne mirakuløse genopbyggende og healende hårplejeserie med dig.

Bag COSMÉTERRE står make-up og hårstylist Mette Maria Andersen.

Udklip

Hår, makeup og skønhed er min store passion, men for mig er det først skønt, hvis de produkter jeg bruger, også er rene og naturlige.

Som frisør og makeupartist arbejder jeg en del på magasiner og ugeblade. Her sørger jeg for at kvinden eller modellen er den bedste udgave af sig selv, om det er på forsiden, i modeserien eller til et portræt.

Jeg har en lang række kendte, smukke og krævende kvinder blandt mine private kunder, når de skal se fantastiske ud. Fælles for de kvinder jeg har i min stol er, at de ligesom jeg selv, stiller store krav til de skønhedsprodukter de bruger.

Vil du vide mere om mig så klik her mettemaria.dk

 

Følg os på Instagram eller ”like” os på facebook så er du helt sikker på at være opdateret på det sidste nye og gode tilbud fra os.