HANDELSBETINGELSER

 

GENERELLE BETINGELSER:

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved køb og levering af produkter inden for Danmarks grænser fra www.cosmeterre.dk

 

REKLAMATION- OG FORTRYDELSESRET:

Ved handel på vores webshop www.cosmeterre.dk har du 14 dages fortrydelsesret. I denne 14 dages periode kan du meddele os, at du fortryder købet og derefter returnere varen til os.

Fortrydelsesretsperioden træder i kraft fra den dag du har modtaget varen. I tilfælde af at en vare er i restordre løber 14 dages perioden fra modtagelse af restordre.

For at fortrydelsesretten er gældende, skal du senest 14 dage efter modtagelse af varen entydigt give meddelelse herom til

info@cosmeterre.dk

Produkter som returneres, skal leveres tilbage i ikke beskadiget stand, ubrudt og i original emballage. Ved fortrydelseskøb er du ansvarlig for fragtomkostninger til Cosmeterre ApS.

Ved reklamation er dit køb omfattet af købelovens mangelregler. Du kan derved få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Kravet for reklamation skal være berettiget og manglen ikke opstået ved fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Der skal ved reklamation reklameres indenfor rimelig tid. Vi anbefaler derfor at der reklameres hurtigst muligt og senest 2 måneder efter fejlen konstateres. Ved reklamation bedes du kontakte os på mail info@cosmeterre.dk og beskrive hvad problemet er.

 

Bemærk: Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Ved fortrydelseskøb og reklamation skal returvarer tilbageleveres til:

 

Cosmeterre ApS

Rådhusvej 20A

2920 Charlottenlund

ATT: retur

 

Ved modtagelse af varer bedes du kontrollere varerne med ordrebekræftelse. Leverance skal kontrolleres for transportskader. Såfremt der konstateres transportskade skal der gøres indsigelse over for transportfirmaet, inden kvittering for modtagelse.

Såfremt skaden første konstateres efter åbning af pakken, bedes du henvende dig til Cosmeterre.dk. For rettidigt anmeldelse af transportskaden skal skaden anmeldes til Cosmeterre.dk inden 5 arbejdsdage. Det er vigtig ved modtagelse af transportskadet produkter at emballage gemmes, så transport firma kan besigtige skaden.

Ved modtagelse af fejlleveret eller defekte varer bedes du kontakte Cosmeterre.dk eller info@cosmeterre.dk og vi vil efter modtagelse af defekt vare fremsende en ny.

 

FORSENDELSE OG FRAGT:

Alle vare købt hos Cosmeterre.dk bliver sendt med GLS PakkeShop.

Det koster 60 kr. pr. pakke på alle leveringer i Danmark. Hvis du køber for 500 kr. og derover er leveringen gratis.

Hos Cosmeterre ApS vil vi levere hurtigt til vores kunder og vi sørger derfor at alle ordrer sendes afsted indenfor 1 – 3 hverdage.

Forsendelser til Grønland og Færøerne sendes varerne afsted som økonomiforsendelse, og modtager betaler alle forsendelsesomkostninger. Prisen for forsendelsen beregnes efter vægt. Vi sender en separat e-mail med de relevante oplysninger.

Bemærk!! Pakken er forsikret med GLS. Modtager du ikke din pakke, eller er den beskadiget ved modtagelsen, skal du kontakte os via mail på info@cosmeterre.dk

Såfremt en vare er i restordre vil dette blive meddelt på ordrebekræftelse og vil blive fremsendt når varen er på lager uden beregning.

 

BETALING:

Hos Cosmeterre.dk kan du benytte betaling med Dankort, VISA, VISA-Dankort og Mastercard. Betaling med kort sker via en SSL certificeret forbindelse (Secret Socket Layer), der sender alle kortinformationer fra Cosmeterre.dk til PBS krypteret. Det betyder at Cosmeterre.dk’s medarbejdere ikke kan se dine kortdata. Kort softwaren sender data til PBS der gør at pengene reserveres på din konto, så Cosmeterre.dk kan hæve dem når vi sender dine vare. Der kan aldrig hæves et højere beløb end du har godkendt.

 

PERSONOPLYSNINGER:

Ved oprettelse som ny kunde og ved ordreafgivelse skal du afgive følgende oplysninger

 

Som privat person:

Navn, Adresse, E-mail og Telefonnr.

 

Som firma:

CVR-nummer, Firmanavn, Adresse, E-mail og Telefonnr.

 

Disse oplysninger gør det muligt for Cosmeterre.dk at gennemføre og registrere dine ordrer korrekt. Der gives ved disse oplysninger accept på at Cosmeterre.dk opbevarer og bruger dine indtastede oplysninger til at udføre transport, betaling og markedsføring. Dine indtastede oplysninger bliver behandlet fortroligt og bliver ikke videregivet til tredjepart.

Cosmeterre er personoplysningsansvarlig for dine indtastede data. Dine indtastede data opbevares sikkert og beskyttet så det er muligt for Cosmeterre at opfylde vores ansvar for vores kunder på dette område samt med henblik på markedsføring og fremsendelse af nyhedsbrev. Såfremt du ønsker at afmelde nyhedsbrev og andet markedsføring kan du kontakte info@cosmeterre.dk eller afmelde via link i nyhedsbrev.

 

 

 

KONTAKTINFORMATION

CosméTerre ApS, Rådhusvej 20A, 2920 Charlottenlund, Telefon +45 51510733, Mail: info@cometerre.dk, CVR 37003093